Hyvä KHMK- Kiinteistöjen uusi vuokralainen

1.4.2022 muuttuu vuokranantajaksi KHMK Kiinteistöt liiketoimintakaupalla.

Asuminen jatkuu entisellään, koska vuokrasopimukset siirtyvät kaupan mukana. Vuokrasopimukset päivitetään ajantasalle toukokuun loppuun mennessä.

KHMK Kiinteistöt on yksityinen vuokra-asuntoja Siikalatvalla tarjoava perheyritys. Yritys on perustettu syksyllä 2021 ja sen omistavat Kristian ja Mika Karppanen.

Vuokrasopimuksiin tulee muutoksena kiinteän vesimaksun periminen joka kuukausi. Maksu koostuu veden perusmaksusta 15 euroa per asunto sekä kulutusmaksusta 15 euroa henkeä kohti kuukaudessa. Vesimittarit luetaan 30.- 31.3. jokaisessa huoneistossa ja vuoden lopussa tehdään tasaus.
KHMK Kiinteistöt siis laskuttaa joka kuukausi vuokran lisäksi vesimaksun ja mahdollisen autopaikan ja saunan käyttömaksun.

Vuokranmaksutili muuttuu

Jatkossa vuokra laskutetaan kolmen kuukauden jaksoissa. Ensimmäisenä saat huhti-, touko- ja kesäkuun laskut. Heinäkuun alussa vuokraan tulee korotus 4,5% johtuen sähkön ja kaukolämmön hinnan noususta.

Kiinteistönhoito siirtyy kaikissa kiinteistöissä Kiinteistöhuolto M.Karppanen Oy tehtäväksi niin huollon kuin päivystyksen osalta.

Päivystys 24/7

numerosta 040-844 1820

Muut kunnostukseen liittyvät

numerosta 040-586 7968

Vikailmoitussivulta voi laittaa sähköisesti ilmoituksen korjaustarpeista tai pyynnön uudesta saunavuorosta.

Mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä verkkosivujen kautta (www.khmkkiinteistot.fi) tai sähköpostitse info.khmkkiinteistot@gmail.com 

Vuokrasopimukset sekä laskutusasiat

numerosta 040-5540460 / Elina Äijälä
maanantaista perjantaihin klo 8- 15

Hallinnolliset asiat ja asuntojen näytöt

numerosta 040-5867968 / Mika Karppanen

Tervetuloa asumaan meille!